De juiste laptoptas te kiezen

7 stappen om de juiste laptoptas te kiezen

Om een ​​goede laptoptas te kiezen, zijn er enkele punten om te overwegen. laptoptassen zijn er in verschillende soorten ontwerpen om aan verschillende behoeften te voldoen, zowel voor degenen die de voorkeur geven aan draagbare mouwen of messenger bags, als rugzakken en over de schoudertas. U heeft keuze uit diverse maten laptoptassen;

17 inch laptoptassen

15,6 inch laptoptassen

13 inch laptoptassen

1. Werk of plezier?

Als u uw laptop alleen voor uw werk gebruikt, heeft u waarschijnlijk iets flexibels en efficiënts nodig dat gemakkelijk van en naar uw werk kan worden vervoerd. Als u met het openbaar vervoer reist, heeft de tas mogelijk extra bescherming nodig. Als je fietst, is een laptoptas in rugzakstijl de beste optie. Als je loopt, kies dan een tas die waterdicht is voor die regenseizoenen. U moet dus eerst een tas selecteren op basis van werk of plezier.

2. laptoptasstijlen

Afhankelijk van je levensstijl zijn er genoeg laptoptasstijlen om uit te kiezen. Elk ontwerp heeft zijn eigen comfort en eigenschappen maken ze perfect voor bepaalde omstandigheden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten laptoptassen en een aantal met de hand geselecteerde selectie om het vinden van de perfecte tas gemakkelijker te maken:

3. Zakformaat

U moet zich concentreren op het formaat van de tas om op uw laptop te passen. Als de laptoptas niet precies specificeert voor welke merken of modellen laptops het werkt, is het beter om de maat van de tas te meten en deze te vergelijken met de laptopmaat. Verder kun je bij het kopen van de tas je laptop met je meenemen, zodat je gemakkelijk de tas maat kunt controleren.

4. Controleer op opslag

Goede laptoptassen moeten een hoofdvak en een secundair vak hebben. Een secundair compartiment is nodig voor bestanden, notebooks, snoeren, batterijen en andere accessoires. Bovendien is het essentieel dat uw tas meerdere vakken heeft voor enkele andere handige accessoires zoals USB’s, pennen, uw muis, visitekaartjes.

Deze krasbestendige vakken beschermen uw laptop tegen stoten en krassen en beschermen uw accessoires tegen schade door het gewicht van de laptop. Als u alleen uw laptop wilt dragen, is een laptophoes een beter idee door de laptop in een hoes en vervolgens in een rugzak te plaatsen.

5. Kwaliteitsritsen

Als het gaat om het selecteren van een laptoptas met een kwaliteitsrits, moet je de duurzaamheid van ritsen controleren. Omdat als een kapotte ritssluiting de hele tas onbruikbaar zal zijn. Bovendien is het van cruciaal belang om uw laptop veilig op te bergen in de tas.

6. Schouderriem

Verstelbare schouderbanden zijn een van de belangrijke onderdelen om de beste laptoptas te kiezen. Het kan helpen om het ontwerp aan te passen zodat het beter bij uw lichaam past, en om de tas zo ergonomisch mogelijk te houden voor onderweg in de trein of bus.

7. Garantie

Bij het kiezen van een laptoptas om uw computer te beschermen, moet u ook de tas zelf beschermen. Met een garantie kunt u de schade gratis herstellen als deze breekt als gevolg van andere factoren dan algemene slijtage. Vergeet dus niet te vragen naar de garantie.

Meer informatie over het kopen van de juiste laptophoes